fbpx

WORKSHOP LEREN LUISTEREN NAAR JEZELF OP ZATERDAG 27 MEI 2023

Empathisch luisteren gaat mij van nature gemakkelijk af, maar met behulp van de Geweldloze Communicatie heb ik het nog veel beter geleerd. En dan bedoel ik niet alleen empathisch luisteren naar een ander, maar ook…. empathisch luisteren naar mezelf…

Vorig jaar heb ik vier maanden alleen gewoond in een totaal andere omgeving. Daarmee heb ik een langgekoesterde wens in vervulling laten gaan en echt, wat heeft het me veel opgeleverd. Ik heb namelijk geleerd wat wel en vooral ook, wat niet goed is voor mij. Het fijne is dat ik dat inzicht heb kunnen integreren in mijn leven thuis.

Een simpel voorbeeldje… mijn man en ik keken best veel naar de tv, elke avond wel een paar uur of nog langer. Leuk, maar ik merkte dat het me ook veel energie kostte en dat ik dat
graag anders wilde.

Toen ik alleen woonde stond de tv nooit aan en dat gaf heel veel rust. Tegenwoordig kijken we nog altijd wel een leuke serie, maar hooguit een uurtje per dag. Dan gaat de tv uit of mijn man kijkt, als hij die behoefte heeft, boven verder, of ik trek me lekker terug op mijn kamer. Heerlijk.

Heel vaak gaan we, net als ik deed toen ik alleen was, samen ‘s avonds nog een blokje om.

Leren luisteren naar en het vervolgens ‘leven van’ je eigen behoeften geeft heel veel rust, ontspanning, vrijheid en ruimte. En geloof me, dat is heerlijk. Het leven is te kort om je eigen verlangens niet serieus te nemen, alleen… we blijven vaak hangen in onze vaste patronen en intussen verstrijkt de tijd…

Daarom geeft ik op zaterdag 27 mei 2023 een workshop ‘Leren luisteren naar jezelf’. Een hele dag speciaal voor jou, een ontdekkingsreis naar je behoeften en je verlangens. Je zult niet alleen leren wat die behoeften en verlangens zijn, maar je krijgt ook bewustzijn op wat jou altijd heeft tegengehouden ze te vervullen, welke boodschappen je jezelf altijd hebt gegeven. Je krijgt bewustzijn op je ‘ja-maren’…

Op deze dag gaan we echt naar onze allerdiepste behoeften en krijgen we helder welke stappen we kunnen zetten om een begin te maken met het realiseren van onze verlangens. Wanneer je eindelijk de beslissing neemt om jezelf serieus te nemen, dan verzeker ik je dat deze dag het begin is naar iets nieuws….

Wil je me eerst beter leren kennen, download dan mij e-book: ‘het geheim van geweldig communiceren’ door op deze link te klikken.  Als je daarna besluit mee te doen, ben je van harte welkom.

Doe je mee? Maximaal 10 deelnemers.

Plaats: Zijn-Plek, Bisschoplaan 12, Katlijk.
Datum: Zaterdag 27 mei 2023.

Inloop: 9.15 uur, start 9.30 uur. Einde uiterlijk 16.00 uur.
Investering: € 125,– inclusief een overheerlijke lunch, koffie en thee en materialen.

Opgave: uiterlijk 20 mei via https://www.sonjazwart.nl/contact/

Lieve groet, Sonja Zwart