fbpx

Op zondag 17 maart 2024 organiseer ik een workshop voor (echt)paren/stellen.
Tijdens deze workshop investeer je in je relatie. Je leert jezelf en elkaar beter kennen, doordat je gestimuleerd wordt je eerlijk te uiten en naar elkaar te luisteren. Het gebeurt namelijk nogal eens dat partners elkaar onbewust sparen en niet alles eerlijk uiten. Ook is er soms sprake van angst voor de reactie van de ander.
Het is vooral een praktische workshop, waarin je de basisprincipes van Geweldig Communiceren leert toepassen. De oefeningen doe je samen met je partner.
Kennis van de Geweldige Communicatie is niet vereist. Als je enthousiast wordt, kun je je inschrijven voor een vervolg van 4 ochtenden. Tijdens deze ochtenden werk ik met wat er is! Data worden na de workshop gepland.

 

Reacties van deelnemers aan de workshop van zondag 26 november 2023:

We zijn dankbaar voor de waardevolle workshop van Sonja. We zijn heel blij dat het geen theoretisch verhaal was maar dat we veel praktische oefeningen kregen.
 

Bij één van de opdrachten gingen we aan de gang met een concrete probleemsituatie waar we regelmatig tegenaan lopen. Het hielp dat we een deel van de vragen voor elkaar moesten invullen, dat zorgt gelijk voor meer begrip. We hebben goede hoop dat we dankzij deze oefening dit soort situaties in de toekomst beter kunnen aanpakken of misschien zelfs kunnen voorkomen.

We zien nu ook in dat we zelf verantwoordelijk zijn voor het invullen van onze eigen behoeften en dat we dit niet moeten laten afhangen van een ander. 

Fijn dat het een klein groepje was en dat we veel individuele aandacht kregen.

Dankjewel Sonja! 

Ik denk met gevoelens van dankbaarheid en zachtmoedigheid terug aan de workshop. Mijn behoeften aan gehoord en begrepen worden én ook mijn behoefte aan ondersteuning en aandacht hebben voor onze relatie zijn vervuld. Voor mij smaakt dit naar véél meer. 

De werkvormen vond ik prettig. De werkvorm met het verwelkomen/voorstellen van je partner vond ik een erg warm begin. En ook het benoemen van wat je te geven hebt in een relatie vond ik fijn om te doen en ook vooral om te horen. 

 

Reactie na cursus van 4 bijeenkomsten:

Vier ochtenden echtparencursus met 3 stellen heeft weer beweging gebracht in samen uitwisselen/communiceren op een respectvolle wijze. Ook in onze relatie was vervuiling geslopen die niet verbindend werkte. Weer oog krijgen voor  gevoelens en behoeften van jezelf en de ander. In korte tijd bracht het ons bij voelen hoe we begonnen aan de relatie en waarom je samen bent. Af en toe werden pijnpunten geraakt waar dan ruimte voor was. Dat geeft dan weer lucht en leefurimte om verder te gaan. Natuurlijk blijft het leven in een relatie gevoeligheden geven, alleen nu kun je het sneller en op een vruchtbare manier eerder bespreekbaar maken. Dan kom je er samen beter uit.

Investering voor de workshop: € 99,– per stel inclusief koffie/thee en iets lekkers.
Opgave via mijn contactformulier: https://www.sonjazwart.nl/contact/

Plaats: Zijn-Plek
Adres: Bisschoplaan 12
Katlijk
Inloop: 13.15 uur
Start workshop: 13.30, einde circa 16.30 uur