Reactie van Michiel en Joyce

Wat zijn we onwijs blij met onze keuze voor jou. Mede dankzij jou was onze mooiste dag een waar sprookje. Het was echt, oprecht, precies zoals wij hoopten dat het zou zijn. Tranen van geluk en een lach die niet meer verdwijnt, door jouw mooie woorden. En dan de plek, de zingende vogels, de lieve mensen………….. haast betoverend. We zijn jou enorm dankbaar en willen dat jij weet dat de ceremonie voor ons heel veel heeft betekend. Het heeft ons nog meer doen beseffen hoe veel wij van elkaar houden. We hebben de verbintenis echt meegemaakt.

 

Reactie van Rogier en Shannon

Voor onze trouwdag hebben we Sonja gevraagd de kerkdienst te leiden. In de gesprekken met haar kreeg het geleidelijk vorm, samen hebben we een dienst samengesteld die voor ons helemaal klopte. Wat heel knap was aangezien de dienst toegankelijk moest zijn voor iedereen, gelovig of niet-gelovig. Sonja wist door haar prettige benadering en mooie vragen ons te laten verwoorden waar onze liefde voor elkaar om draait en kon dit prachtig overbrengen naar ons en onze gasten. Voor ons was het een heel speciaal moment. Ook onze gasten waren erg onder de indruk. Mede dankzij Sonja was dit een dag om nooit te vergeten en waar we met heel veel warme gevoelens op terugkijken! Heel veel succes met alles en nogmaals bedankt!

 

Reactie van Klaas en Marrit

Wij hebben voor onze huwelijksdag Sonja gevraagd om onze kerkdienst te leiden. We zijn bij Sonja gekomen, omdat we iemand zochten die onze kerkdienst kon leiden op een persoonlijke, eigen en vertrouwde manier. Wij zijn beide verschillend in geloof, de ene gelooft wel en de andere gelooft niet. Wat eerst een onmogelijke opgave leek, een dienst die niet heel erg ‘gelovig’ moest zijn, heeft Sonja op een bijzondere manier vormgegeven. Door de ‘thuis en huis’ bezoekjes, heeft Sonja ons verhaal omgezet in een persoonlijke dienst die niemand anders zo mooi had kunnen vormgeven. Ook het zeer persoonlijke lied dat Sonja voor ons heeft gezongen, kwam diep binnen. We hebben het persoonlijke contact en de kerkdienst  zeer prettig gevonden. Het was de ‘kers’ op onze trouwdag. Nogmaals super bedankt!

 

Reactie van Peter en Alberta

Terugkijkend op onze trouwviering, gemaakt door Sonja, zijn wij heel dankbaar voor de waardevolle en bijzondere viering die zij voor ons heeft gemaakt. Kenmerkend voor Sonja haar manier werken vinden wij dat ze gevoelig is, een groot inlevingsvermogen heeft,  liefdevol en heel uniek is in haar manier van doen.


Reactie van Annemieke en Eirik

Jij hebt op een heel eigen, persoonlijke, zeer geïnteresseerde manier een enorm prettige ceremonie voor ons neergezet, waar we nog regelmatig met plezier aan terugdenken. Je dacht met ons mee over de invulling van de ceremonie en liet ons allebei goed nadenken over waarom we samen waren en wilden trouwen. Dat heb je ook terug laten komen in jouw toespraak en de leuke verrassingen die je verder nog voor ons in petto had.