ONLINE CURSUS GEWELDIG COMMUNICEREN

Je krijgt 12 weken lang iedere week een filmpje van mij toegestuurd, zodat je alle aspecten van de geweldige communicatie (op basis van het gedachtegoed van Marshall Rosenberg) leert kennen. Je krijgt bij de meeste lessen een werkblad om te oefenen met het model. Je wordt je bewust van wat je moeilijk vindt aan communiceren en krijgt handreikingen om op een manier te communiceren die verbindend is. Je verbindt je met jezelf (je eigen gevoelens en behoeften) en leert deze te communiceren zonder oordeel of kritiek op de ander. Je leert ook te luisteren naar wat er leeft in de ander.

Investering: € 295,– inclusief btw.

Op de eerste zaterdag van de maand kun je deelnemen aan een live-event. Je ontmoet daar mensen die de training ook hebben gedaan of ermee bezig zijn en kunt samen met elkaar oefenen. Deze bijeenkomsten worden als zeer waardevol ervaren. Ik werk dan met wat zich in het moment aandient.

Deze bijeenkomsten zitten niet bij de prijs van het programma inbegrepen. De investering hiervoor is € 70,– per persoon. Tijden: 9.30 uur-12.30 uur.
Voor de live-dagen kun je je inschrijven via: https://www.sonjazwart.nl/contact/

Voor het 12 wekelijkse online programma kun je je inschrijven via onderstaande link: