fbpx

CURSUS GEWELDIG COMMUNICEREN ONLINE

INHOUD VAN DE CURSUS

In 6 zoom-bijeenkomsten van 2 1/2 uur leer je jezelf beter kennen door de aandacht te richten op je gevoelens en behoeften. Als je namelijk weet hebt van je eigen gevoelens en behoeften, kun je hiervoor de verantwoordelijkheid nemen, waardoor je leven enorm wordt verrijkt. Vaak vertalen wij onze gevoelens en behoeften naar oordelen over de ander (ik voel me verdrietig omdat jij …….. hebt gezegd/gedaan). Tijdens de cursus word je je hiervan bewust en leer je dat wat je waarneemt, te scheiden van hoe jij het interpreteert. Dit geeft veel inzicht in jezelf en leert je om interpretaties en oordelen te vertalen naar gevoelens en behoeften en deze te uiten. Ook krijg je handreikingen om te ontdekken wat er in de ander leeft. Hierdoor zul je meer ontspanning ervaren in al je relaties. De training is heel praktisch en we oefenen in groepjes. Na deze training ben je iedere eerste zaterdag van de maand in de gelegenheid om bij een live-training aanwezig te zijn. Meer informatie over deze live-events vind je bij agenda, https://www.sonjazwart.nl/agenda/

Deze training is gebaseerd op het gedachtegoed van Marshall Rosenberg. Je leert alle aspecten van de geweldloze communicatie kennen.

Maximaal 8 deelnemers.

De cursus is geschikt voor iedereen die met mensen werkt en voor iedereen die meer verbinding wil ervaren met zichzelf en anderen. Ook is de cursus zeer geschikt voor ouders met jonge kinderen om een goede basis te leggen voor de rest van hun leven.

De investering is € 315,– inclusief btw.

Data en tijden: Zaterdagochtenden tussen 9.30 en 12.00 uur. We starten als zich minimaal 4 mensen hebben aangemeld.

Je kunt je opgeven via mijn contactformulier.