fbpx
Voor de corona-tijd had ik altijd een aantal volle groepen per jaar die ik les gaf in de geweldloze communicatie. Tegenwoordig schrijven minder mensen zich in en ik snap nu waarom.
Het is voor mij tijd om de geweldloze communicatie alleen nog in te zetten als strategie voor verbinding tussen mensen waarbij ik het accent leg op de verbinding tussen partners en tussen ouders en hun kinderen.
Ik zie de geweldloze communicatie als het bootje dat ons op een plek brengt waar geen goed en fout is. Op een plek waar wij die schoonheid weer in elkaar gaan zien. De schoonheid die we in het begin van onze relatie alleen maar zagen waardoor we zo knetter verliefd waren op elkaar.
Hoe kan het toch dat we nu af en toe bij het minste of geringste ontploffen of ons constant mateloos aan elkaar irriteren?
We willen toch allemaal graag dat we ‘s middags weer zin hebben om naar huis te gaan en dat we weer dat maatjes-gevoel hebben met onze partner?
We willen toch heel graag weer onze gevoelens leren uitspreken, zodat er weer echt contact is?
Wat is de sleutel om weer intimiteit in onze relaties terug te brengen?
De sleutel is empathisch naar elkaar luisteren. Als je partner empathisch naar je luistert, voel je je immers geliefd en gehoord pas als je echt gehoord wordt, kun je samen ontspannen en genieten.
En hoe heerlijk zou het zijn als je daarnaast zonder schuldgevoel ook je eigen behoeften en verlangen moeiteloos communiceert? En deze vervult?
Zou jij weer een begin willen maken met een nieuw begin? En één dag in de vakantie quality-time willen samen met je partner?
Begin dan eerst met het downloaden van mijn 50 relatietips:
Spreken ze je aan en zou je één dag deze zomer willen besteden aan je relatie, maar mij eerst beter willen leren kennen, plan dan een gratis kennismakingsgesprek met mij door mij te bellen op 06-31972198 of door mijn contactformulier in te vullen. ik weet dan precies waar jullie behoeften liggen.
Referentie van iemand die samen met haar partner een dag bij mij was.
“Wat hebben de sessies veel losgemaakt. Wow. Je hebt geen idee… Als ik voor mezelf spreek, heb ik sinds die tijd zo’n enorme groei doorgemaakt in het uitspreken van mijn behoeftes en eigenwaarde.
Geloof me, het heeft al zoveel moois opgeleverd! Geruststelling, verbinding… Het is voor mij een manier om mijn binnenwereld naar buiten te brengen.
Onze dochter gaat één extra ochtend naar de kinderopvang, waardoor mijn partner (na ons gesprek bij jou) een extra ochtend voor zichzelf heeft.
Zelf ben ik begonnen met salsa-dansen, superleuk. En kan ik zoveel makkelijker mijn negatieve gedachten van mij af laten glijden, omdat ik zie dat ik onschuldig ben, of dat ik me alleen op het nu hoef te focussen en ik daarin gewoon blij mag zijn!”
Voor meer informatie kun je me bellen op 06-31972198.
Lieve groet, Sonja