Paginabreed zonnebloem

 

Wanneer je bij mij aan het goede adres bent:

Als je je ervan bewust bent dat alles in jezelf zit en je aan jezelf wilt werken om meer ontspanning en geluk in je leven te ervaren. Als je naar jezelf wilt kijken en je bewust wilt worden van je eigen aandeel in het geheel. Als je echt stappen wilt zetten en besluiten wilt nemen die ideaal zijn voor jou!
Als je ervan overtuigd bent dat de blauwdruk van je leven in de baarmoeder en bij de geboorte is gelegd en dat bewustzijn hierop meer begrip en liefde voor jezelf zal geven. ( Zie ook de documentaire In Utero.)
Als je de volledige verantwoordelijkheid voor jezelf wilt nemen zodat je al je mogelijkheden kunt benutten.

We trekken een hele dag samen op. In eerste instantie proberen we helder te krijgen wat in je leven een steeds terugkerend ‘probleem’ is. Hiervoor gaan we terug naar de situatie van je ouders van voor jouw geboorte en vervolgens stel ik vragen over je hele leven tot nu toe. Je krijgt hiervoor van tevoren een intake-formulier toegestuurd, zodat we allebei goed zijn voorbereid om het maximale uit deze dag te halen.
Vervolgens kijken we naar de context waarin je bent opgegroeid en gaan we aan de slag met Geweldloze Communicatie. We onderzoeken welke behoeften er bij je leven en vervolgens gaan we strategieën bedenken om deze behoeften te vervullen. Ik stimuleer je om je eigen antwoorden te vinden, want die heb je!

Ik heb zelf heel veel stress ervaren in mijn leven en voelde me jarenlang niet vrij en ontspannen. Ik zat gevangen in de dingen die ik vond dat ik moest doen. Ze voelden als een strak korset. Ook vond ik het heel belangrijk wat andere mensen van mij vonden waardoor ik mijn eigen integriteit soms inleverde. Vervolgens had ik daar weer een oordeel op.

Alleen als je stappen zet kun je open staan voor wat er dan naar je toe wil komen, iets wat er eerder niet was, waar je nog VRIJ kunt zijn. Je mag weer terug naar de wezenlijke dingen en toelaten waar je hart naar uitgaat en daarvoor gaan!

Je krijgt een uitgebreid verslag van alles wat deze dag besproken is, zodat je het later terug kunt lezen. Na een maand kom je terug voor een sessie van 1 1/2 uur. Ik begeleid je verder gedurende 12 weken door je op een vast tijdstip te bellen. Deze zijn nodig om wat je leert te laten beklijven.

We werken gedeeltelijk buiten.

We werken van 9.00-16.00 uur.

Investering voor particulieren € 750,–
Investering voor ZZP-ers € 1.000,–
Investering voor deelnemers van wie het bedrijf/de organisatie betaalt is de investering € 1.475,–

Dit bedragen zijn is inclusief btw, koffie, thee, lunch (eerste dag), rapportage en een terugkomsessie van 1 1/2 uur een maand later en telefonische begeleiding gedurende 12 weken.