Agenda

 ONLINE TRAINING VOOR STELLEN OP ZATERDAG 14 NOVEMBER 2020

Voor stellen die vastzitten en daardoor gefrustreerd en verdrietig zijn, omdat ze steeds tegen dezelfde dingen aanlopen in hun communicatie, maar ook voor stellen die gewoon nieuwsgierig zijn naar wat deze manier van communiceren hen kan brengen. Heel concreet brengt deze wijze van communiceren je veel meer verbinding, met jezelf en met de ander, meer persoonlijke ruimte en energie. De workshop is ook heel geschikt voor (ex-)partners die effectiever met elkaar het (co-) ouderschap invulling willen geven.

Meer informatie en inschrijving vind je hier

 

NIEUW: ONLINE PROGRAMMA GEWELDIG COMMUNICEREN OP BASIS VAN HET GEDACHTEGOED VAN MARSHALL ROSENBERG

Je kunt thuis kennismaken met de geweldige communicatie. Je hoeft nergens heen en kunt op jouw tijd de cursus volgen. Je krijgt iedere week, gedurende 12 weken, een les van mij toegestuurd met een werkboek erbij. Investering online training € 295,– inclusief btw.

Meer informatie en inschrijving vind je hier

 

ONLINE TRAINING GEWELDIG COMMUNICEREN VIA ZOOM

Meer info vind je hier

Op 6 woensdagochtenden maak je kennis met de geweldige communicatie via zoom. De lessen duren 2 1/2 uur. De laatste bijeenkomst is een live-bijeenkomst. Data: 

We starten om 9.30 en gaan door tot ca. 12 uur. 

Data: 2 december, 16, december 2020, 6 januari, 20 januari, 3 februari en 17 februari (live-bijeenkomst) 2021

Tijden: 9.30-12.00 uur.

 

LIVE EVENTS

Iedere eerste zaterdag van de maand, vanaf 5 september 2020, kun je een live-bijeenkomst bijwonen op een prachtige locatie: Zijn-Plek in Katlijk https://zijn-plek.nl/. Je kunt hierbij zijn als je de training Geweldig Communiceren bij mij hebt gevolgd of deze op dit moment volgt. Er is gelegenheid om vragen te stellen en om te oefenen met het model van de geweldloze communicatie. De investering voor deze training bedraagt € 70,– (inclusief btw koffie/thee, wat lekkers en trainingsmateriaal).  Ik werk met wat zich in het moment aandient. Je kunt je inschrijven via mijn contactformulier: https://www.sonjazwart.nl/contact/
Tijden: 9.30 uur tot circa 12.30 uur.

De training gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Wil je je minimaal een week van tevoren aanmelden?

 

LIVE-TRAINING ‘KENNISMAKING GEWELDIG COMMUNICEREN’ IN WEESP OP ZATERDAG 26 SEPTEMBER 2020

Omdat mijn online traningen bezocht worden door mensen uit heel Nederland, heb ik besloten een training Geweldig Communiceren in het midden van het land, namelijk in Weesp te geven. Co-trainer is Gerda de Weerdt. Zij is psycholoog en relatie-therapeut. Wij werken met maximaal 10 deelnemers, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Voor meer informatie klik hier

 

15 DAAGS ONLINE-PROGRAMMA ‘ZIE ZELF HOE MOOI JE BENT’

Je krijgt 14 filmpjes van mij met ‘lessen’ die je dichter bij jezelf brengen. Er zit een werkboek bij zodat je voor jezelf nog meer verdieping aan kunt brengen. Je kunt een aantal hoofdstukken uit mijn boek gratis downloaden van mijn site. Deze staan op de homepage.

Investering € 97,50 (inclusief btw).
In zoom-meetingen kun je vragen stellen over het programma.
Data zoom-meetingen 2020: woensdag 16 september en donderdag  26 november 2020, vanaf 19.00 uur tot uiterlijk 20.30 uur.

Je kunt je hier inschrijven.

 

BIJEENKOMST OVER MIJN BOEK: ‘ZIE HOE MOOI IK BEN’, hoe werkelijk begrip voor leerlingen alles verandert.

Je kunt tijdens deze bijeenkomst delen wat je uit het boek hebt gehaald aan bruikbare informatie voor je werk als docent of voor je eigen leven. We maken er een mooie bijeenkomst van. Meer informatie volgt. Je kunt het boek bestellen via: http://www.gopher.nl/shop/title.asp?id=14087&mc_cid=97b013cad6&mc_eid=44b94618ea

 

 

NIEUW DRIEDAAGSE CURSUS GEWELDIG COMMUNICEREN OP AMELAND!!!!

Data: na corona-crises


NIEUW CURSUS GEWELDIG COMMUNICEREN VOOR PARTICULIEREN

Na de corona-crises

‘INVESTEER IN EEN BETERE SFEER’ IN UW SCHOLENGEMEENSCHAP. IK VERZORG TEAMDAGEN VOOR DOCENTEN.

Voor meer info klik hier

 

WORKSHOP GEWELDIG COMMUNICEREN VOOR  (ECHT)PAREN ONLINE

Meld u aan, dan plannen we een datum

Voor meer info klik hier